Existuje život po životě?????

Moje tajemné zážitky

23.03.2007 11:12

Záhadný návštěvník

Již šestý den se k nám dobývá záhadný návštěvník a nikdo z celé rodiny to nechápe.

Před pěti dny jsme si všimli malého ptáčka, který stále poskakuje u francouzského okna do zahrady, v obývacím pokoji. Divné bylo to, že stále vyskakoval ze země přímo u tohoto okna a dobýval se dovnitř. Chvilku jsme ho pozorovali a asi po čtvrt hodině jsme si ho přestali všímat.
Zajímavé je, že si vybral okno kde se nejvíc zdržujeme, je zde docela velký pohyb lidí, ani ne co do množství, ale stále někdo chodí nebo sedí na sedačce, která je u tohoto okna.
Zvláštní je i to, že tato místnost má o dva metry dál to samé okno, kde je odpočinková část a většinou tam přes den nikdo není, to nemluvím o dalších oknech, kde by ho nikdo nerušil v jeho podivné činnosti. Nicméně, když se přiblížíme až k oknu, přestane poskakovat a prohlíží si nás, když ovšem okno na terasu otevřeme, odletí na protější keř a opět nás pozoruje. Celé dny nedělá nic jiného jen se dobývá, poskakuje, vyskakuje i s roztaženými křídly asi do půl metru vysoko od země a toto začne ráno kolem šesté a končí až se stmívá, jako by neměl nic jiného za úkol. V encyklopedii jsem zjistila, že je to asi drozd obecný, takový krásný malý ptáček se žlutou hlavičkou a žlutou náprsenkou.
Lámeme si hlavu, co je tam pro něj tak důležité, že nedá pokoj. Napadlo nás jedině to, že pokud existuje reinkarnace  lidí, mohl by to být můj bratr, který zemřel 13.03.2004 a od smrti mého bratra uběhly 3 roky, kdy se tady na toto výročí tento náš záhadný ptáček objevil.

Protože nám to nedá spát, byli jsme se podívat z venku, zda se mu sklo nejeví jako zrcadlo, ale není tomu tak, přes sklo prostě vidí celý pokoj a lidi velmi zřetelně. Rovněž blízko okna nemáme žádné květiny ani jídlo a podobně. Když necháme okno otevřené, sedí na keři a dívá se dovnitř.
Dnes u nás spala moje kamarádka přímo v tom pokoji. Ráno za mnou přišla celá v šoku, že ji vzbudilo klování a šustění za oknem a když odhrnula závěs, tak byl u okna „náš návštěvník“, který si ji začal prohlížet, ale neuletěl, za chvilku ve své nevysvětlitelné činnosti opět pokračoval i přesto, že jsme se na něj dívaly obě.
Před chvílí mě volal manžel, abych se šla podívat, že dnes se ptáček k nám dobývá ještě s větším úsilím než v minulých dnech.

Je to prostě záhada. Máte pro to nějaké vysvětlení? 

odkaz na video, které jsem dnes vložila na YouTube:  https://www.youtube.com/watch?v=sDHxX_tlEGM

Bohumila

Diskusní téma: Moje tajemné zážitky

Datum 11.03.2017
Vložil Angela
Titulek Stalo se.,.,.,

V roce 2014 sem já s mojí rodinou jely kenpovat. Bylo docela už pozdě v noci,naše dědi spaly uprostřet mezi mnou a manželem.Nevým čím to bylo ale já né a né usnout,tak sem koukala před sebe pořát dojednoho místa a najednou se tam oběvyla silueta člověka ale byla pruhledná a ja sem v tom vyděla nevym proč ale mího dědečka který byl moc nemocný.Vtu chvily sem nebyla schopna se ani pohnout.Trvaloto několyk fteřin a rozplinulo se to.Když sem to vyprávěla mym rodičum tak řikaly že zrovna ten den co se my zjevyl muj dědeček zemřel, a přišel se semnou rozloučit.

Datum 18.07.2016
Vložil Petr a Dan
Titulek černé postavy

byli jsme ve starém domě největší chyba života viděli jsme na kameře když jsme dotočili černou postavu vrohu když jsem se tam podíval i když jsem točil neviděl jsem jí až potom na kameře. Šli jsme do lesa a tam se to proti nám rozeběhlo a mi jsme to viděli a slišeli beželo to 50km možná i víc měli sme to hned za náma ja sem zaslech, že to na nás něco volalo ale vůbec sem tomu nerozuměl prosím poradte nám bydlím tu sám a docela se i ted bojim když to píšu třeba se mě to snaží zabít nebo něco říct poradtte prosím.

Datum 21.07.2016
Vložil Elíška
Titulek Re: černé postavy

Taky se mi něco takového stalo bydlím sama v domě asi 8 km od města mám tu asi 100 m od domu les. Jednoho dne ke mě přijel děda s nějakou přídučkou o houbách a že mám jít náke najít a přnést děda se mi zdál nějaký divný ale šla jsem jak jsem byla v lese stála tam černá postava a volala na mě dě dě děda dě dě děda bálá jsem se utíkala jsem bylo to pořád za mnou potom to říkalo dě dě dědaaaaa hahahahahaaaa asi 3krát po sobě došla jsem domů a děda tam nebyl radši jsem se sbalila a odjela do města 1 den potom mi volal tatka že děda umřel. Nevěděla jsem jestli jsem mluvila s duchem nebo jestli ho zabila ta postava.

Datum 16.11.2012
Vložil blanka
Titulek maminka

s mámou jsem asi 2 roky před její smrtí nemluvila. nepohodly jsme se po smrti mého otce. Zdálo se mi několik snů, ve kterých se mi mamka omlouvala za ty naše neshody a ukazovala mi, že už je "tam" s tátou, že si všechno odpustili a je to všechno v pořádku. Když jsem to nepochopila, zdál se mi sen znovu. Budila jsem se se zvláštním pocitem a trochu staženým hrdlem. Sestra mi zavolala, že máma zemřela až později a mě to konečně docvaklo, že se ke mě přišla rozloučit a udobřit se. Od té doby vím, že smrtí to nekončí:)))

Datum 27.07.2012
Vložil janča
Titulek maminka

než maminka zemřela,tak mi sdělila ,že mě přijde navštívit . Stalo se asi tak po roce spala jsem v ložnici a bylo to v zimě . Měla jsem lehonce otevřené okno a cítila příjemný chlad s venku .Najednou jsem se začala vznášet a probudila jsem se na zemi vedle postele.Nevím jak jsem se tam dostala vedle postele je noční stolek a já jsem ležela pod okny kde je i radiátor topení nic mě nebolelo deka na posteli byla tak , jako bych byla přikrytá a do dnešního dne si to nedokážu vysvětlit .A takových překvapení mám více a vždy souvisí s moji milovanou maminkou.Hezký den přeji.

Datum 05.06.2011
Vložil eliska
Titulek sestrenice

V breznu 2009 mi zemrela sestrenice se kterou jsem si vyborne rozumela.Probiraly jsme spolu ruzna mysteria od Boha pres faraony.Danka mela teprve 51 let kdyz zemrela,bylo to nahle a rychle,praskla ji v hlave cevka a smrt nastala behem nekolika minut.Byla jsem v takovem soku,ze jsem v prvnim roce ani nemohla navstivit jeji hrob,mimochodem bydlim v Rakousku a do Ostravy jezdim jen jednou za rok.Ale v loni jsem to napravila a na jeji hrob jsem zasla.Rekla jsem ji jak mi chybi nase rozhovory,prisla jsem ji ukazat pejska pudlika, do ktereho byla cela zblaznena.Pobyla jsem par dni v Ostrave navstivila jsem tetu(jeji pozustalou maminku),pote jsem se vratila nazpet,nejak zacatkem zari.Jeste se dalo sedet na balkone,ale v te dobe jsem si poprve vsimla,ze citim ,a to casto nejakou zvlastni vuni snad parfem nebo nejakou exotickou kvetinu,mi to pripadlo jako vune orchdeji nebo magnolie. No jeste mi to nepripadlo nejak podivne,protoze jeste rostly ruzne kvety a jine rostliny,ale s pribyvajicim podzimem postupne vse rust prestavalo,avsak ja onen parfem ci vuni citila stale a nekdy i doma.No to uz mne trochu prekvapovalo a cim vic jsem zacinala nabyvat pocit,ze mne Danka chodi navstevovat.Ten pocit pramenil z toho,ze jak Dana tak i ja jsme milovnice parfemu a to by mohlo byt nase znameni,abych ji poznala.Taktez jsem psala pani Konchedras a ona mi moji domnenku jen potvrdila.Vzdycky jsem se duchu bala,ale tentokrat vubec ne.Co si o tom myslite vy ctenari?

Datum 20.05.2011
Vložil Pavel
Titulek :-)

Rozhodně na tom něco bude a má své opodstatnění.Jsem přístupný novým informacím pa.fri@seznam.cz

Datum 28.10.2010
Vložil abundancia
Titulek Pro Pusinqaaaaaaaaaaaaau:

Bohumila rozhodně není lhářka. Tajemné a mystické věci se lidem prostě dějí. Jsi prostě neprobuzená duše, tak se probuď a budeš zázračné zážitky mít také. pa, pusinko...

Datum 27.02.2009
Vložil Tomáš
Titulek Je to možné???

Jendou v zimě jsem šel po městě aa v jedné temné uličce ležel bezdomovec, kterého jsem znal. Byl to vždycky moc příjemný člověk. Tak jsem skočil domů pro nějaké moje oblečení které nenosím a zanesl jsem mu ho. Když jsem k němu přišel a snažil se ho vzbudit, tak se najednou posadil, chytnul mě za rameno a říkal : Ty jsi dobrý člověk. Bohužel je to naposledy co spolu mluvíme. Už jsem na lepším místě. Je tam překrásně. Měj se pěkně a věř že se určitě ještě někdy setkáme. Teď prosímtě odejdi ať tam můžu odejít konečně na trvalo. Jenom jsem se chtěl rozloučit... Hned jak to řekl tak jsem ho pozdravil a odešel. Celou tu uličku se na mě díval a smál. Bylo to podivné. A podivnější to bylo den na to. Vzal jsem do ruky regionální deník a tam bylo že našli bezdomovce který umrznul. Byl to ten můj přítel, ale v novinách psali že byl mrtvý už 3-4dny. Byl jsem v šoku, ale podle mě nechtěl odejít do nebe dokud by se nerozloučil. Dodnes Když jsem v té uličce, tak mám krásný pocit a pořád se tam musím smát.

Datum 28.06.2009
Vložil ivana
Titulek Re: Je to možné???

to je mazec

bohumila© 2007 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode